"Hıristiyanlığın yeni yorumuna dayanan hareketler nelerdir?" konusu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Bu konu nedir, ne demek son zamanlarda çok fazla aklıma takılıyor bilgisi olan arkadaşlardan konu hakkında yanıt rica ediyorum. Forumda tartışarak "Hıristiyanlığın yeni yorumuna dayanan hareketler nelerdir?" hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabiliriz.
Bu konu ile birlikte tartışabileceğimiz diğer yakın konu başlıkları: Batıda ortaya çıkan yeni dini hareketler nelerdir?, Dahililer ne demek?, Kendini mahrum etmek ne demek?, Ihdas edilerek ne demek?, Terfi ne demek TDK?, Haddim olmayarak ne demek?, Mahım anlamı ne demek?, Mahrud ne demek?, Bulmacada ayna ne demek?, Bulmacada müennes ne demek?
Bu konu ile birlikte tartışabileceğimiz diğer yakın konu başlıkları: Batıda ortaya çıkan yeni dini hareketler nelerdir?, Dahililer ne demek?, Kendini mahrum etmek ne demek?, Ihdas edilerek ne demek?, Terfi ne demek TDK?, Haddim olmayarak ne demek?, Mahım anlamı ne demek?, Mahrud ne demek?, Bulmacada ayna ne demek?, Bulmacada müennes ne demek?