Aldatma yapmakla suçlanıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum.

oZGe

Global Mod
Global Mod
"Aldatma yapmakla suçlanıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum." konusu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Bu konu nedir, ne demek son zamanlarda çok fazla aklıma takılıyor bilgisi olan arkadaşlardan konu hakkında yanıt rica ediyorum. Forumda tartışarak "Aldatma yapmakla suçlanıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum." hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabiliriz.

Bu konu ile birlikte tartışabileceğimiz diğer yakın konu başlıkları: Kötü alışkanlıklarımdan kurtulmak istiyorum ama nasıl başlayacağımı bilemiyorum., Sevdiklerimi ihmal ettiğim için pişmanım., Geçmişte yaptığım hatalar yüzünden kendimi affedemiyorum., Bağımlılık sorunum var ve bununla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum., Eski sevgilimi haksız yere suçladığım için pişmanım., Arkadaşlarımın güvenini boşa çıkardım ve onlardan özür dilemek istiyorum., Aileme yalan söylediğim için vicdan azabı çekiyorum., İş yerinde hatalar yaptım ve bu durumdan dolayı pişmanım., Geçmişte eleştirel davrandığım insanları incittiğim için üzgünüm., Kendime ve başkalarına zarar veren davranışlarımın nedenlerini anlamak istiyorum.