"11 aritmetik ortalaması 40 olan 10 sayıdan 130 sayısı çıkarılırsa kalan dokuz sayının aritmetik ortalaması kaç olur?" konusu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Bu konu nedir, ne demek son zamanlarda çok fazla aklıma takılıyor bilgisi olan arkadaşlardan konu hakkında yanıt rica ediyorum. Forumda tartışarak "11 aritmetik ortalaması 40 olan 10 sayıdan 130 sayısı çıkarılırsa kalan dokuz sayının aritmetik ortalaması kaç olur?" hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabiliriz.
Bu konu ile birlikte tartışabileceğimiz diğer yakın konu başlıkları: 2 sayının aritmetik ortalaması nasıl alınır?, Aritmetik ortalama Nasıl Hesaplanır 7 sınıf?, Ritim bozukluğu olduğunu nasıl anlarız?, Aritmi ne tetikler?, Hangi ritim bozukluğu tehlikelidir?, Aritmi olursa ne olur?, Aritmi nasıl geçer?, Ritim bozukluğu EKG de çıkar mı?, Kalp ritmini ne düzenler?, Aritmi stresten olur mu?
Bu konu ile birlikte tartışabileceğimiz diğer yakın konu başlıkları: 2 sayının aritmetik ortalaması nasıl alınır?, Aritmetik ortalama Nasıl Hesaplanır 7 sınıf?, Ritim bozukluğu olduğunu nasıl anlarız?, Aritmi ne tetikler?, Hangi ritim bozukluğu tehlikelidir?, Aritmi olursa ne olur?, Aritmi nasıl geçer?, Ritim bozukluğu EKG de çıkar mı?, Kalp ritmini ne düzenler?, Aritmi stresten olur mu?